Terug naar de welkomstpagina
Biercomputer
  WAP - Quote - Recepten - Foto's - Bier - Flatlog - Adressen
Recept
 

 

Recept

Appelflappen

Heerlijke bladerdeeg appelflappen, bijvoorbeeld voor als je een paar plakjes bladerdeeg over hebt

Informatie

Type receptsnacks
Categoriebladerdeeggerecht
Aantal personen4
Bereidingstijdongeveer 15 minuten

Ingrediënten

- 1 appel
- 4 plakjes bladerdeeg
- een (deel van een) ei
- kristalsuiker
- kaneel

Bereidingswijze

Schil de appel en snijd 'm in kleine stukjes. Strooi wat kaneel over de stukjes appel. Leg wat stukjes appel op een plakje bladerdeeg en vouw het plakje dubbel zodat je een driehoek krijgt. Druk met een vork de randen op elkaar. Smeer de bovenkant in met wat ei en bestrooi de flappen met suiker.
Daarna kunnen ze de oven in tot ze bruin zijn en dan smullen maar!

Dit recept is ingevoerd op zaterdag 8 september 2001, 11:52 uur door Bas Jansen

Uitprinten Dit recept uitprinten