WAP - Quote - Recepten - Foto's - Bier - Flatlog - Adressen | |||
Recept |
|||
|
ReceptAardappel-kaas ovenschotelDe super-vullende naar-knoflook-ruikende aardappel-kaas ovenschotel!Informatie
Ingrediënten- bladerdeeg BereidingswijzeBedek de bodem en wanden van een ovenschaal met bladerdeeg. Maak laagjes: begin bij de aardappelschijfjes. Strooi daarover flink wat tijm en 1 teentje knoflook. Vervolgens bedekken met een laagje kaas (eventueel de schijfjes besprenkelen met wat olie). Dan weer een laag aardappelschijfjes, enzovoort totdat je eindigt met een laag kaas. Het geheel afdekken met bladerdeeg en er met een vork wat gaatjes in prikken. Eventueel bestrijken met ei. Dit recept is ingevoerd op dinsdag 13 maart 2001, 18:53 uur door Bas Jansen |
© 2001-2003 Bas Jansen | |