Recept

Warme perzikschotel

Heerlijk toetje

Informatie

Type receptnagerecht
Categorieexperimenteel
Aantal personen4
Bereidingstijdeen half uur

Ingrediënten

- 1 blik halve perziken, ca. 400 gram
- 4 plakjes cake
- 1 ei
- 2 eetlepels suiker
- 8 eetlepels kwark

Bereidingswijze

Laat de perziken in een zeef goed uitlekken. Snijd de uitgelekte perziken in dunne schijfjes en leg deze in een ovenschaal. Snijd de cake in blokjes van ca. 1,5 cm en verdeel ze over de perzik.
Klop het ei los met de suiker en de kwark en verdeel het over de perziken en cake. Laat de schotel ca. 5-10 minuten rusten.
Bak de perzikschotel in het midden van een voorverwarmde oven (200 graden Celsius) in ca. 20 minuten gaar en goudbruin.

Dit recept is ingevoerd op zaterdag 28 april 2001, 20:54 uur door Bas Jansen


Originele URL: http://www.basjansen.com/3nufnuf/recepten/recept/18