Terug naar de welkomstpagina   Welkom - Studiereis - Landen - Reisschema - Foto's - Gastenboek
Nieuws
 

 
Nieuws
    

Nieuws

Iedereen bedankt!

Geplaatst op Woensdag 13 December 2000, 13:30 uur vanuit Apeldoorn, Nederland

Hoi allemaal,

Bij deze wil ik iedereen bedanken die meegewerkt, meegeleefd, meegelezen en mij ondersteund heeft bij deze reis.

De reis is een onvergetelijke gebeurtenis geworden, in de meest positieve zin van het woord. Ik heb een aantal verhalen hier opgeschreven, maar in werkelijkheid is het aantal indrukken dat ik opgedaan heb bijna oneindig.

Ook de website was een onverwacht succes. Ik vertelde tegen iedereen vantevoren dat ik geen idee had of ik de mogelijkheid en de tijd had om iets op de site te zetten, maar gelukkig viel dat mee. Ik vond het echt fantastisch om te zien dat elke keer als ik een nieuw verhaal ging typen dat er weer meer mensen mijn verhalen gelezen hadden of zelfs een berichtje achtergelaten hadden in mijn gastenboek. De studiereiscommissie heeft ook ingezien dat een gastenboek erg leuk is en heeft er nu ook een op hun site om anderen ook de mogelijkheid te geven om hun vakantieverhalen op te schrijven.

Speciaal wil ik de studiereiscommissie bedanken die een fantastische studiereis georganiseerd heeft en Frans en John die voor een geweldige anderhalve week in de Filippijnen bezorgd hebben.

Bedankt!

Bas.

Terug naar het overzicht.

Links